Staf en selectie Otterlo mannen en vrouwen blijft vrijwel ongewijzigd

De selectie van voetbalvereniging Otterlo blijft voor het komend seizoen zo goed als ongewijzigd. Alleen Patrick van Norden en Martijn Goor keren terug naar Lunteren.

,,Dat de selectie zo goed als helemaal in tact blijft, daar zijn we blij me”, reageert Gerard de Rooij. ,,Er was zeker belangstelling voor onze spelers. Mooi is dat naast de echte Otterloërs ook een Paul Speldenbrink, Marco van Rooijen, Arnout Lagerweij en Dennis van de Bunt blijven. Die hebben het hier naar hun zin, en kunnen we ook bijna Otterloërs noemen.”

Naast hoofdtrainer Ronald Lieftink, gaven ook assistent trainer Nico Pluimers en keeperstrainer Sven Taberima hun ‘ja’ woord. Eerder was ook bekend dat Kaj Schuppers de overstap van Bennekom maakt. Ook trainen de talenten Bram van Lambalgen (17 jaar) en Axel van der Hoef (16 jaar) al op de donderdag mee met de hoofdselectie.

Bij de vrouwen heeft Marco van Rooijen ook zijn “ja” woord gegeven om ook volgend seizoen trainer te zijn. Anouk van Loo, bestuurslid vrouwen/meisjes, is blij dat Marco zijn contract met een jaar verlengd. Wij leren iedere training weer van Marco. De vrouwen staan op dit moment bovenaan in de competitie

,,Waar wij ook heel vrolijk van worden is dat Frank Pluimers trainer van het tweede elftal blijft. Dat staat met vijf punten voorsprong eerste in de reserve tweede klasse. Zeker als het tweede promoveert naar de eerste klasse, is het verschil met het eerste elftal beperkt en kun je makkelijk spelers overhevelen”, weet het bestuurslid technische zaken.

,,De ambitie voor dit seizoen is het linkerrijtje, en mee te doen om één van de vier prijzen. Daar liggen we op schema. Vier punten achterstand op koploper Blauw Geel ’55. Bovendien is Jeroen Janssen, die belangrijk is, weer helemaal fit. Ook William Borgers komt er na een lange tijd van afwezigheid weer aan. Kortom het ziet er goed uit voor de korte termijn, maar ook naar volgend seizoen”, besluit een enthousiaste Gerard de Rooij.