Soms zit het mee, soms zit het tegen voor Otterlo

,,Soms zit het mee, soms zit het tegen. Vanavond bij Stroe zat het tegen’’, concludeerde Ronald Lieftink. ,,Wij missen net voor tijd een strafschop. En Stroe maakt in extra tijd de 1-1.

De Otterlo trainer zag een eerste drie kwartier waarin niet werd gescoord. ,,Voetballend waren wij de bovenliggende partij. Wij kwamen een paar keer goed door, maar haalden daar geen rendement uit.’’

,,Na de thee was het eerste hetzelfde spelbeeld. Na een uur spelen zette Bram van Lambalgen Otterlo op 0-1. Daarna werd het een verkeerde vechtwedstrijd. Stroe zocht het randje, en ging er over. Arnout Lagerweij werd een paar keer schandalig aangepakt. De scheidsrechter deed er niets aan. Dan denk je met de strafschop de wedstrijd toch te winnen. Maar Rence van der Wal miste. En dan valt in extra tijd toch de 1-1. (Peter Overeem). Dat is zuur’’, stelde Ronald Lieftink.

Nummer twee VVOP verloor bij Hoevelaken, terwijl AGOVV wel won. De ploeg uit Apeldoorn is met vijf punten achterstand nu de naaste belager. Zaterdag wacht Otterlo de derby bij Blauw Geel’55.

Bron: Ede Stad
Foto: Henk Hutten