Otterlo met drie punten aan de BBQ

De BBQ stond zaterdag klaar bij Otterlo. ,,Dan is het toch leuker met een overwinning aan te schuiven”, keek Maarten Kerkhof terug. Hoevelaken werd met 2-1 verslagen.

Voor beide teams stond er niets meer op het spel. ,,Wij hadden de eerste helft een overwicht. Kwamen via een schitterend doelpunt van Alvin Broekhuizen verdiend op 1-0”, had de trainer gezien.

Dezelfde Broekhuizen viel ook direct na de rust op. Eerst met een schot op de lat. Even later kreeg hij rood. ,,In mijn ogen onterecht. Hij lag in de clinch met een speler van Hoevelaken. Zij lagen allebei op de grond. De scheidsrechter had natrappen gezien.”

Met een man minder zag Otterlo de bezoekers via Daniël Bezembinder langszij komen. ,,Ook al door het warme weer was het best lastig. Wij werden onder druk gezet. Maar nadat Sam Hazeleger nog had gemist, wist Dries Hazeleger toch de verdiende zege op onze naam te schrijven”, meende Kerkhof (op archief foto).

Die werd bij de BBQ nog even in het zonnetje gezet. ,,Het officiële afscheid is eind juni. Maar het was wel een aparte dag. Wij staan nu op 40 punten. Kunnen al spreken van een geslaagd seizoen. Volgende week wil ik bij Zwart Wit winnen. Dan eindigen wij als vijfde”, besluit Kerkhof, die volgend jaar weer Redichem gaat trainen.

Bron: Ede Stad