Otterlo kan maar niet winnen

Op papier was de ontmoeting tegen het ook officieus gedegradeerde OVC’85 de gelegenheid voor Otterlo sinds 12 november vorig jaar weer eens een punt te pakken. In de praktijk zag het daar ook lang naar uit. Maar ver in blessuretijd viel dan toch de 2-3.

,,Ik heb net in de kleedkamer gezegd dat we allemaal fouten maken. Maar daar moeten wij wel van leren. Dat gebeurt bij Otterlo te vaak niet. Bij een 2-2 stand, ging Ruben Hazeleger met de bal aan de wandel, waar hij deze had moeten wegschieten. De bal werd hem ontfutseld en OVC maakt het winnende doelpunt (Vincent van Weelden)’’, baalde Ronald Lieftink.

De trainer van Otterlo had een prima eerste helft van zijn ploeg gezien. ,,Het was gelijk opgaand. Via Alvin Broekhuizen kwamen wij op voorsprong. Het eerste gedeelte van de tweede helft waren wij beter en hadden afstand moeten nemen. Maar ‘out of the blue’ maken wij op de achterlijn op de rand van zestien meter een totaal onnodige overtreding. Die strafschop betekende de 1-1 (Jesper Onck). Vervolgens speelde onze doelman Milan van Voorst, alweer onze zesde keeper dit seizoen, de bal zomaar in de voeten van de tegenstander: 1-2 (Marijn Cuijten). Tja, dat wordt het lastig om nog punten te pakken.’’

,,Al in extra tijd werd het toch 2-2 door Jelle van de Pol. Dan denk je: toch een enigszins positieve afsluiting van de laatste thuiswedstrijd. Dat is leuk voor iedereen die bij Otterlo is betrokken. Als je dan toch nog verliest is dat niet prettig’’, besluit Ronald Lieftink.

Bron: Ede Stad