Otterlo 1 sluit af in stijl

,,We moeten er maar geen lang verhaal van maken. Otterlo heeft bij CJVV geen enkele aanspraak op een goed resultaat kunnen maken. Zonde, jammer en frustrerend’’, vatte Ronald Lieftink de 5-0 nederlaag samen.

Otterlo eindigt met slechts vijf punten en een doelsaldo van 26-98 op de laatste plaats. Waar vooraf veel verwacht werd van de tweede klasse, bleek het een lijdensweg. ,,We zullen het nooit weten hoe het zou zijn gelopen als een Arnout Lagerweij, Bas Pol, Marco van Rooijen en Paul Speldenbrink er wel het hele seizoen er bij waren geweest. Arnout en Bas vertrekken niet voor niets naar Bennekom en SDVB. Marco is altijd goed voor 15 tot 20 doelpunten, en Paul heeft jarenlang bij DTS gezeten. Zeker is dat we meer punten hadden gehad. En ik denk dat we zeker ergens in de middenmoot hadden kunnen eindigen. Maar nogmaals: dat zullen wij nooit weten.’’

De wedstrijd bij CJVV betekende ook het einde van een totale periode van vijf jaar van Ronald Lieftink bij Otterlo. ,,Ik heb twee kampioenschappen mee gemaakt. Ik heb het super goed naar mijn zin gehad.. Ook veel leuke mensen leren kennen. Dit jaar is gegaan zoals het gegaan is. Dat is een vervelende afsluiting. Maar al met al kijk ik met een goed gevoel terug’’, besluit Ronald Lieftink.

Lieftink gaat komt seizoen de opleiding UEFA A volgen en zal stage gaan lopen bij Bennekom. Jacco Meurs, nu nog assistent bij Bennekom, is volgend jaar de hoofdtrainer in Otterlo, dat dus derde klasse gaat spelen.

Bron: Ede Stad