Otterlo heeft al kater voor het feest

Voetbalvereniging Otterlo organiseerde zaterdag ‘The endless Countdown’ feest. Trainer Ronald Lieftink was zeker niet in feeststemming. ,,Ik hou een kater over aan de 0-2 nederlaag tegen Stroe.”

Toch kon Lieftink zijn spelers weinig verwijten. ,,Wij speelden net zo goed als de laatste weken tegen Terschuurse Boys en Veenendaal. Alleen verzuimden wij onze kansen te maken.”

Jop Stöfsel, Marco van Rooijen en Paul Speldenbrink kregen de eerste drie kwartier al de nodige kansen. ,,Toen een bal van Marco van Rooijen er via binnen de binnenkant van de kruising uitging, zei ik al tegen Nico Pluimers dat het echt zo’n middag zou worden dat het scoren heel moeilijk zou worden”, verzuchtte Lieftink.

En dan werd het op slag van rust ook nog 0-1 voor Stroe. ,,Robin Koning werkte een bal slecht weg. Omdat doelman Bas Pol zich had aangeboden, kon Erwin van Essen in het lege doel schieten”, baalde Lieftink.

,,In de rust aangegeven dat wij ons ding gewoon moesten blijven doen. Ook nu waren er kansen. Voor Michiel Broekhuizen, Jop Stöfsel en Paul Speldenbrink. De bal wilde er niet in. En dan kort voor het einde werd het via de omschakeling 0-2 (Roy Groenevelt). Ja, dan houdt het op”, wist ook de Otterlo trainer.

Die ziet nu de koplopers VVOP, Zwart Wit’63 en Blauw Geel’55 met vijf punten voorsprong weg lopen. Terschuurse Boys staat inmiddels ook weer boven Otterlo. ,,Er is nog niets aan de hand. Wij creëren in ieder geval de kansen.” Zaterdag wacht AGOVV, wat op de dertiende plaats staat.

Bron: Ede Stad