Koukleumen bij Teuge tegen Otterlo

Maarten Kerkhof had het koud bij SP Teuge tegen Otterlo. ,,Eerlijk gezegd was het voetbal ook niet hartverwarmend”, liet de trainer weten. In Teuge werd niet gescoord.

,,Wij hadden wel het meeste balbezit. Maar voetballend brachten wij te weinig”, ging Kerkhof verder. ,,Teuge was met een bal op de paal nog het dichtst bij de openingstreffer.”

,, In de tweede helft was er wat meer dreiging van onze kant, zonder dat het goed werd. Dennis van den Bunt (op archief foto) had nog een grote kans. En ook Sam Hazeleger liet een aardig schot los. Maar het was te weinig om aanspraak te maken op de overwinning. De 0-0 was in mijn ogen de terechte eindstand.’

Bij Otterlo maakte nog wel Roy Hummelen als invaller zijn debuut. ,,Hij doet het goed in onze tweede elftal. Hij had deze invalbeurt dan ook verdiend”, vond Kerkhof.

Met zes punten achterstand op de derde plaats, lijkt het nu een kwestie van uitspelen te worden voor Otterlo. ,,Zolang wij een theoretische kans hebben, ga ik er voor”, stelt de strijdvaardige Maarten Kerkhof. ,,Zaterdag komt Batavia op bezoek. De laatste drie wedstrijden hebben wij van hen gewonnen. Zij strijden samen met Nieuwland om de titel. Wij gaan proberen hen een moeilijke middag te bezorgen.”

Met 34 punten uit 22 duels is Otterlo terug te vinden op een zesde plaats.

Bron: Ede Stad