Geen nieuwe stunt Otterlo tegen Batavia

De drie voorgaande ontmoetingen wist Otterlo te winnen van Batavia’90. Zaterdag toonde de ploeg uit Lelystad niet voor niets samen met Nieuwland te strijden om de titel: 1-5.

,,Het was al heel snel 0-1 (Anthony Romijn). Op zich hebben wij leuk meegevoetbald. Maar Batavia is gewoon een heel sterke ploeg. Jammer was dat net voor rust er nog twee bij ons ingingen”, keek Maarten Kerkhof terug. Wahid Shimeri en Steffen Vlietstra waren de schutters.

,,Via een mooie goal van Sam Hazeleger (op archief foto) deden wij na de rust nog wat terug. Daan de Rooij was nog dicht bij de 2-3. Maar uiteindelijk waren zij te sterk”, concludeerde Kerkhof. Jonathan Kooman en Steffen Vlietstra maakten de 1-4 en 1-5.

Otterlo is nu uitgespeeld. ,,Opzet is het seizoen lekker uit te spelen. Wij willen graag nog 40 punten halen”, besluit Maarten Kerkhof. Hoewel er niemand meer op rekent, is er nog de statische kans dat Otterlo de tweede periodetitel pakt. Dan mag Batavia op 4 mei de inhaalwedstrijd tegen Rood Wit niet winnen.

Bron: Ede Stad