AGOVV en Otterlo moeten op herhaling

AGOVV en Otterlo moeten op herhaling. Het duel werd na drie kwartier gestaakt vanwege een blessure van arbiter W.J. van Gerrevink uit Apeldoorn. Op dat moment was het nog 0-0.

,,Hij liep voor mij richting de kleedkamer. Toen struikelde hij over een tegel. Met als gevolg dat hij door zijn enkel ging. Die werd direct dik. Verder fluiten had geen zin. Er was ook geen vervanger aanwezig, of die snel opgetrommeld kon worden”, liet Maarten Kerkhof weten.

De Otterlo trainer zag de thuisploeg beter beginnen. ,,De eerste twintig minuten waren van onze kant niet goed. Zij kregen twee goede kansen. Daarna kwamen we beter in het spel. Kregen via Evan Theunissen, Dennis van de Bunt en de debuterende Sam Hazeleger wat schietkansen. Maar het was nog te onrustig in balbezit van onze kant.”

Zaterdag 22 december lijkt de meest voor de hand liggende datum het restant te spelen. ,,Misschien dat we onderling kunnen regelen, in de weken daarvoor het een keer op een avond uit te spelen. Daar gaat mijn voorkeur naar uit”, stelde Kerkhof.

Die blijft met Otterlo dus op vijf punten op de voorlaatste plaats staan. Zaterdag komt het tot dusverre tegenvallende Terschuurse Boys op bezoek. ,,Het belangrijkste is dat wijzelf weer in vorm raken”, kijkt Maarten Kerkhof voor uit.

Bron: Ede Stad