23-03-2019 Otterlo VE1 – Harskamp VE1 6 – 0

Een verwoestende overwinning tegen “aartsrivaal” Harskamp. Na de blamerende uitnederlaag van de vorige ontmoeting hadden wij natuurlijk wat recht te zetten. Het massaal toegestroomde publiek heeft met volle teugen genoten want wij gingen voortvarend van start en hebben de hele wedstrijd gedomineerd. Harskamp heeft Edwin als keeper zijnde een gemakkelijke middag bezorgd. Slechts 1 x moest hij gestrekt naar de hoek om zodoende de nul te houden. Wij hebben de gemaakte doelpunten keurig over de beide helften verdeeld te weten 3 in de 1e helft en 3 in de 2e helft.

1-0 werd het door een doelpunt van Ferdi na een voorzet van Arno en de 2-0 kwam op naam van Patrick. Herman trok de bal vanaf de linkerflank goed voor en Patrick nam hem in één keer op de slof en gaf zo de keeper van Harskamp het nakijken. Maarten, die linksback stond, nam zo’n beetje de hele linkerkant voor zijn rekening en zodoende kon hij na de zoveelste uitbraak zelf de 3-0 aantekenen tevens de ruststand. Na de thee kwamen A3 en Gerard Arno en Danny .. eh nee .. Herman .. eh nee .. Patrick vervangen en scoorden wij al heel snel de 4-0 uit een afstandschot van Ferdi waar de Harskamp goalie geen kijk op had. En na weer een goeie combinatie kwam A3 alleen voor de keeper, omspeelde hem en schoot vervolgens tegen de paal wat natuurlijk jammer voor ons en ook hemzelf was. Want ook hij wil natuurlijk graag in het rijtje van topscorers staan al was het maar met 1 doelpunt. Voordat Danny op de rechtsback positie kwam te spelen na de wissel Jan Pol voor Jos scoorde hij eerst nog ff 2 x met de kop om er zodoende 6-0 van te maken. Het laatste kwartiertje kwam Ab de moegestreden Maarten vervangen maar dat deed niets meer aan de ruime overwinning af. Na afloop hebben wij gezamenlijk een biertje gedronken

en de spelers van Harskamp bleven nog lang hangen voordat zij weer op de fiets stapten om huiswaarts te keren. De punten waren binnen en de revanche smaakte goed.

13 wedstrijden gespeeld          11   0   2;       33 pnt.        Doelsaldo: 72 – 24