Otterlo vergeet het af te maken

Voor de tweede keer dit seizoen kwam Otterlo niet verder dan een gelijkspel tegen laagvlieger Rood Wit’58. In Putten werd niet gescoord: 0-0.

,,Wij laten hier twee punten liggen”, opende Maarten Kerkhof. ,,De eerste helft waren wij al beter, maar konden weinig afdwingen. Het tempo was van onze kant te laag. Alleen Evan Theunissen kreeg een kopkans. Rood Wit was met een schot van Barry Grevengoed gevaarlijk.”

,,Na de rust was het eenrichtingsverkeer. Ruben Hazeleger en Evan Theunissen hadden de openingstreffer op hun schoen. Michiel Broekhuizen en de ingevallen Dennis van de Bunt raakten de paal. Patrick van Norden schoot na de poging van Robin de Koning vanuit de rebound raak. Maar dat doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Daar had ik wel mijn twijfels over”, liet de trainer van Otterlo weten.

De score bleef dubbel blank. Het derde gelijke spel in de laatste vier weken. ,,Als wij zaterdag gelijk spelen ben ik wel tevreden”, keek Kerkhof voor uit. ,,Als wij minimaal bij Nieuwland gelijkspelen, pakken wij de tweede periode. Anders kan Batavia, wat nog twee wedstrijden moet spelen, op basis van het doelsaldo, wat nu vier slechter is, nog langszij komen.”

,,Wij moeten vol aan de bak. Deze kans mag je niet laten lopen.” Zoals het er nu voor staat kan Maarten Kerkhof over zijn sterkste team beschikken.

Anders zou nacompetitie nog kunnen met plaats drie op de ranglijst. Daar staat men nu vier punten achter op Zwart Wit.

Bron: Ede Stad