15-04-2017 Otterlo VE1 – Oranje Blauw VE2 7 – 3

Het ging van een leien dakje de 1e helft. Er werd goed gevoetbald en de ruststand was dan ook maar liefst 5-0 met als doelpuntenmakers Maarten, Herman, Jan, Maarten en Herman op aangeven van Jan, Maarten, Herman, Jan en Maarten. Kun je het nog volgen? Nou, ik ook niet en of de assistgevers in de juiste volgorde staan heb ik niet kunnen onthouden. Feit was dat we met 5-0 voorstonden en dat er buiten de al 3 genoemden er nog 8 op het veld stonden, die ook allemaal puik speelden. In de rust werden Eric en Jos vervangen door A3 en Ben en ging ons spelletje gewoon door hetgeen al snel resulteerde in onze 6e treffer gescoord door ja .. inderdaad .. Maarten. En het zou niet zijn laatste doelpunt zijn deze middag want ook nummer 7 kwam op zijn naam te staan waarmee hij zijn totaal op 4 doelpunten bracht. Hij wilde dan ook de bal mee naar huis nemen maar dat gaat bij een amateurclub niet op. Hé hallo, we moeten volgende weer! Tussen het 6e en de 7e doelpunt waren wij een 2-tal minuten even de weg kwijt want Oranje Blauw scoorde maar liefst 2 x binnen, zoals al gezegd, 2 minuten. Eerst kregen zij van de uitmuntend fluitende

Gert-Jan een penalty wegens hands in de 16 en daarna scoorden zij direct uit de volgende aanval een schitterend onhoudbaar doelpunt. En bij een stand van 7-2 legde, tot ieders verbazing en zeker die van Edwin, Gert-Jan opnieuw de bal op de stip zodat de einduitslag 7-3 werd. Frank had deze laatste penalty wel kunnen stoppen maar zoals hij na afloop zei dat hij het kadotje van Gert-Jan aan Oranje Blauw dan ook maar gewillig moest laten uitpakken. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen hen op het programma en kunnen wij wellicht weer goeie zaken doen. De spelers van Oranje Blauw vroegen of Gert-Jan dan ook weer kan fluiten want dat was hun goed bevallen. In de wetenschap dat de 3 punten in elk geval binnen waren en dat Otterlo 1 ook een monsteruitslag van 10-1 had bereikt, bleef het nog lang onrustig.

19 wedstrijden gespeeld   9   3   7;      30 pnt.             Doelsaldo:  57 – 50