SDS’55, Otterlo en Harskamp organiseren driedorpen toernooi op 30 december 2016

Ook dit jaar organiseert de Wekeromse voetbalvereniging SDS’55, samen met de voetbalverenigingen Otterlo en Harskamp, weer een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd in Barneveld.

Het drie dorpen toernooi wordt door de jeugdbesturen van de drie verenigingen dit jaar voor de 30e keer georganiseerd en wel op vrijdag 30 december 2016.

In Sporthal de Meerwaarde te Barneveld kunnen twee zaalvoetbalvelden worden gecreëerd. Dit toernooi is bestemd voor alle jeugdleden vanaf de F-pupillen t/m de B-junioren. Er doen dit jaar 40 zaalvoetbalteams mee aan dit evenement.

‘s Morgens om 8.00 uur beginnen de E-pupillen aan hun wedstrijden. Rond de klok van 10.00 uur starten de F-pupillen en om 12.00 uur zijn de D-pupillen aan de beurt. Telkens worden er twee wedstrijden tegelijk gespeeld. ’s Middags om 13.45 uur starten de C-junioren met hun wedstrijden. Als laatste zijn de B-junioren aan de beurt. Zij zullen rond 16.00 uur starten. Na ruim 140 wedstrijden vindt om ongeveer om 18.30 uur de prijsuitreiking plaats. Klik hier voor het programma

Daar de drie deelnemende verenigingen een verschillend aantal jeugdteams op de been kunnen brengen, wordt via een rekenkundige formule bekeken welke vereniging de fel begeerde wisseltrofee krijgt uitgereikt. Bovendien ontvangen de spelers een leuke attentie.

De jeugdbesturen van Harskamp, Otterlo en SDS’55 willen met de organisatie van dit toernooi hun jeugdspelers een zeer plezierige en sportieve dag geven tijdens de Kerstvakantie.