Zevenklapper Otterlo tegen Lienden

SV Otterlo beschikt over een team wat hoge ogen lijkt te gaan gooien in de derde klasse. Dat bevestigde het ook in de tweede bekerwedstrijd tegen Lienden. De ploeg van trainer Marcel Muhlack werd met een 7-0 nederlaag terug naar de Betuwe gestuurd.

 

,,Het duurde te lang voordat wij op voorsprong kwamen’’, had Ronald Lieftink toch een kritische noot. ,,Lienden stond organisatorisch goed. Als het dan bij ons niet lukt, blijven wij te lang hangen in hetgeen we willen, in plaats van iets anders uit te proberen. Pas toen we meer met lopende mensen gingen spelen, was er meer ruimte. Via twee keer Marco van Rooijen was het halverwege 2-0.’’

,,En als wij meer ruimte krijgen, kunnen we ook beter onze kwaliteiten laten zien’’, ging de Otterlo trainer verder. Uiteindelijk werd de score in de tweede helft via Aziz Ballouk, Kaj Schuppers (2x) en Alvin Broekhuizen 2x) opgevoerd naar 7-0.

Komende week heeft Otterlo voldoende aan een gelijkspel tegen buurman SDS’55. ,,Ik denk dat wij het aan onze stand verplicht zijn een ronde verder te komen. Wij zijn op de goede weg. Vandaag heeft de hele voorhoede en de nummer tien gescoord. Dat is ook goed voor het vertrouwen.’’

Een tegenvaller is wel dat Jeroen Janssen besloten heeft te stoppen. ,,Fysiek lukt het niet meer. Het is een krachtmens, die altijd veel van zijn lichaam heeft gevraagd. Een echte krijger, en een speler naar mijn hart. Het is zeker een aderlating. Afgesproken is dat wij in nood nog een beroep op hem kunnen doen’’, laat Ronald Lieftink weten.

Bron: Ede Stad