Ronald Lieftink ziet wat ‘plusjes’ bij Otterlo

Otterlo moest opnieuw een nederlaag incasseren. Bij Dieren werd het 4-1. Toch was het gevoel van Ronald Lieftink beter dan de afgelopen weken. ,,Ik zie zeker weer wat plusjes’.’’

,,Ondermeer dat wij elke week wel scoren. Opnieuw Kaj Schuppers, die echt in een goede flow zit, maakte de 0-1. Nu is het zaak ook langer de nul te houden. Tegen Dieren lukte dat een half uur. Vervolgens vielen er drie doelpunten in tien minuten. Daar zat een hele goedkope bij, omdat wij geen druk op de bal zetten, en een ketser van onze kant’’, had de Otterlo trainer gezien. Tijn Gerritsen, Wouter de Wit en Milan Klopman waren de schutters.

,,De tweede helft was beter van onze kant. Ook omdat wij de angel uit het middenveld van Dieren wisten te halen, waren wij gelijkwaardig. Er waren twee, drie kansen, om Dieren zenuwachtig te maken. Uiteindelijk werd het door een fantastisch doelpunt (Wouter de Wit) nog 4-1.’’

,,Maar positief was dat wij het nu niet lieten lopen. Wij bleven energie geven. Dat is ook een plusje. En het feit dat er een goede kans is dat Bas Pol er in de volgende wedstrijd tegen Lunteren (4 maart) weer bij is’’, sluit Ronald Lieftink af.

Hekkensluiter Otterlo staat nog altijd zeven punten achter op een PD plaats (Nieuwland ASC). Dat lijkt op dit moment nog het maximaal haalbare.