Otterlo weet schade bij Woudenberg nog te beperken

Halverwege stond Otterlo al met 4-0 achter bij toekomstig kampioen Woudenberg. Uiteindelijk eindigde de ontmoeting in 6-0. ,,Ik vind dat wij de tweede helft de schade nog hebben weten te beperken’’, keek Ronald Lieftink terug.

,,Het was echt een wedstrijd die paste in ons seizoen’’, ging de trainer van Otterlo verder. ,,Na een aardige start, ging opnieuw de schouder van Bas Pol uit de kom. Hoewel zijn vervanger Denzel de Lange het prima deed, merk je toch dat het invloed heeft op de ploeg en dat het anders wordt.’’

,,Ook bleken wij hardleers te zijn. Wij hadden zelf een vrije bal op de middenlijn. Dat ging onzorgvuldig. Een lange bal naar de spits, die er met een chip simpel wist te scoren. En dan sta je dus halverwege met 4-0 achter.’’ Tim Banning, Alec Stalman, Jari van Egdom en Mark Radstaakte scoorden voor de thuisploeg.

Invallers

,,Gelukkig bleef iedereen na de rust wel zijn ding doen. Ook vielen Marco van Rooijen en Arnout Lagerweij nog even in. Dat merk je wel direct in het veld. Uiteindelijk werd het dan nog net voor tijd 6-0. ‘’ Van Egdom maakte nog twee doelpunten.

Het al gedegradeerde Otterlo heeft de laatste vier duels nog een doelstelling. ,,Met een goed gevoel de competitie afsluiten. Dat betekent dat we nog een keer punten moeten pakken. Dat is ook prettig naar volgend seizoen. Zeker ook omdat de meeste jongens blijven’’, besluit Ronald Lieftink.

De eerste kans is komende week thuis tegen CDW, dat moet proberen om nacompetitie tegen degradatie zien te ontlopen.