Otterlo toont tekenen van herstel

,,Ik ben tevreden met het spel. Het was beter dan de laatste weken. Jammer alleen dat het rendement niet hoog genoeg was”, sprak Ronald Lieftink na het 1-1 gelijkspel van Otterlo bij Zwart Wit’63.

De trainer van Otterlo zag zijn ploeg na dik een half uur nog wel op achterstand komen. ,,Het lag bij ons achter even teveel open. Wij kwamen wel op een gelukkige wijze gelijk. Een voorzet van Marco van Rooijen vloog bij de tweede paal binnen.”

,,De tweede helft kwamen wij weer aan het voetballen. Wij domineerden veertig minuten. De doelman van Zwart Wit wist met een aantal goede reddingen Arnout Lagerweij, Evan Theunissen en Michiel Broekhuizen (op archieffoto) van een doelpunt af te houden. Een doelpunt van Michiel werd ook ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Dat was frustrerend.”

,,Gevoelsmatig vind ik dan ook dat wij met die 1-1 tekort komen”, meende Lieftink. ,,Met de inzet en manier van spelen was ik tevreden. Ook al omdat wij door blessures en schorsingen de laatste weken wat moesten schuiven. Nu stond bijvoorbeeld Alvin Broekhuizen rechterverdediger.”

Otterlo, dat sinds 19 oktober niet meer won, en toch nog vijfde staat, ontvangt zaterdag Blauw Geel ’55. ,,Voor ons wordt het aanhaken of afhaken. Ik verwacht dat er wel wat spanning op zal staan”, voorspelt Ronald Lieftink.

Bron: Ede Stad