Otterlo speelt SKV kapot

,,Het is tot dusverre elke keer in de competitie geweest. En ook tegen SDS’55 voor de beker. Door het vele balbezit in de eerste helft, weten wij telkens in de tweede drie kwartier de tegenstander kapot te spelen. Ook op deze manier winnen wij verdiend bij SKV met 1-2’’, keek Ronald Lieftink terug.

,,De eerste helft was een goede wedstrijd van beide kanten’’, oordeelde de Otterlo trainer. ,,SKV heeft een prima ploeg, met een aantal sterke spelers. Hoewel wij meer balbezit hadden, ging het gelijk op. Aan beide kanten waren er twee kansen.’’

,,Na de rust werden wij steeds beter. Onze kracht was dat wij met rechtsback Alvin Broekhuizen telkens een man meer wisten te creëren. Eerst werd er nog wel ten onrechte een doelpunt van Arnout Lagerweij wegens buitenspel afgekeurd. Hij stond nog 1,5 meter voor zijn man. Maar even later maakte hij toch de verdiende 0-1.’’

,,Dan komt bij SKV Ruben Rip er in. Bij ongeveer zijn eerste balcontact frommelde hij de gelijkmaker er in. Wij namen het heft weer in handen. Uit een voorzet van Alvin Broekhuizen maakte opnieuw Arnout Lagerweij een doelpunt: 1-2. Daarna verzuimden wij door te drukken. Dat brak ons bijna nog op. Een iets te korte terugspeelbal van William Borgers werd door Rip op de paal gemikt. Daar kwamen wij goed weg.’’

,,Al met al wel een verdiende zege’’, concludeerde Ronald Lieftink. Samen met Veenendaal, VVOP en verrassend Hoevelaken staat Otterlo op een gedeelde eerste plaats. Zaterdag komt de andere Wageningse ploeg, ONA’53, op bezoek.

Bron: Ede Stad