Otterlo nieuwe koploper

Otterlo is de nieuwe koploper in de derde klasse B. Zwart Wit’63 werd met een 3-0 stand richting Harderwijk gestuurd. ,,Een meer dan terechte zege’’, oordeelde Ronald Lieftink.

,,Ik heb een redelijk tot goede eerste helft en een betere tweede helft gezien’’, ging de Otterlo trainer verder. ,,Al in de eerste minuut waren wij met een bal op de binnenkant van de paal van Arnout Lagerweij dicht bij de 1-0. Uiteindelijk viel deze een minuut of zeven voor de rust. Robin Koning werd vrij gespeeld. Hij stuitte eerst op de keeper, maar in de rebound was het alsnog raak. Ik vond dat wij de eerste drie kwartier niet altijd de juiste optie kozen.’’

,,Dat ging na de rust beter. Na een mooie aanval via Arnout Lagerweij, Marco van Rooijen en Bram van Lambalgen, scoorde Dennis van de Bunt de 2-0. En na een overtreding op Marco van Rooijen, verzilverde hijzelf de strafschop 3-0. Daarvoor had Zwart Wit haar enige kans gekregen. Via William Borgers kwam de bal bij een speler van hen, maar Bas Pol redde geweldig.’’

,,Via de ingevallen Kai Schuppers, die weer beschikbaar was, waren we nog dicht bij de 4-0. Zijn poging kwam op de lat. Maar al met al was het een van onze betere wedstrijd van dit seizoen’’, vatte Ronald Lieftink samen.

Zaterdag staat de bekerwedstrijd bij Beekbergen voor Otterlo op het programma. Op dinsdagavond 16 november moet de koppositie verdedigd worden bij Veenendaal.

Bron: Ede Stad