Otterlo niet langs Hulshorst

,,Dat is balen”, aldus Maarten Kerkhof. ,,In mijn ogen hebben wij twee punten verloren. Zeker het eerste half uur waren wij oppermachtig. Hulshorst groef zich alleen maar in en loerde op de counter. De 1-0 voor ons was verdiend. Via een mooie individuele actie scoorde Evan Theunissen (op archief foto).” ,,Tegenvaller was dat het drie minuten later al weer gelijk was. Joep Moormans werkte een bal weg. Een Hulshorst speler (Krijn Eckhardt) pikte de bal op, combineerde met de directe tegenstander van Joep, en mikte raakte”, had de trainer gezien.

,,In de rust heb ik aan gegeven dat wij geduld moesten hebben. Als wij op deze wijze bleven door voetballen, moest de 2-1 wel komen. Maar we vergaten te voetballen. Jop Stöfsel was nog wel dicht bij de 2-1. Zijn bal werd van de lijn gehaald. En dan verlies je gewoon twee dure punten”, meende Maarten Kerkhof.

Door het gelijke spel blijft Otterlo met zeven punten uit even zoveel ontmoetingen, op de elfde plaats staan.
Zaterdag gaat Otterlo voor de beker op bezoek bij eersteklasser SDVB uit Barneveld. ,,We hebben daar niets te verliezen”, merkt Kerkhof nog op.

Bron: Ede Stad