Otterlo niet goed genoeg

,,Ik vond Zeewolde bij ons beter dan vandaag. Maar de reden dat wij met 3-1 verliezen, is dat wij zelf niet goed genoeg waren. Het was onder de maat. Wij hadden ruzie met de bal. Het liep gewoon niet”, gaf Ronald Lieftink als reden voor het 3-1 verlies van Otterlo.

De thuisploeg, die in de race was voor de tweede periode, kwam via de ervaren Jan Struijk op 1-0. ,,Hij nam de bal met zijn hand mee”, had Lieftink gezien. Die zag ook Ramon Chaigneau de 2-0 scoren. ,,Een terechte stand. Wij wisten niets te creëren. Waren ook slordig.”

,,Voetballend was het na de rust nog steeds niet goed. Er was wel meer agressie. Via de ingevallen Dries Hazeleger kwamen wij terug tot 2-1. Maar een minuut later was het al 3-1 (weer Jan Struijk). Toen was het gedaan”, oordeelde de trainer.

,,Wij konden eigenlijk geen moment aanspraak maken op meer. Misten wel de vakantie vierende Marco van Rooijen en Patrick van Norden. Maar ook zonder hen had het beter gemoeten.”

Otterlo zakt naar plaats zes. Het verlies met koploper Blauw Geel’55 is zeven punten. ,,Wij staan nu weer met beide voetjes op de grond. Zaterdag begint de derde periode. Als wij nog wat willen halen, moeten we starten met een zege op Hoevelaken”, besluit Ronald Lieftink.

Bron: Ede Stad