Otterlo laat punten bij DSV’61

OTTERLO ,,Een wat onnodige 2-1 nederlaag bij het nog ongeslagen DSV’61 in Doornspijk. Twee ploegen die absoluut niet voor elkaar onderdeden. Een gelijkspel was zeker mogelijk geweest”, stak Otterlo  trainer Jeroen Spies van wal.

Het begon al niet goed voor Otterlo. ,,DSV kreeg zo maar uit het niets een strafschop. Er zou hands zijn gemaakt. Maar gelukkig is er nog gerechtigheid. Want de strafschop werd gemist”, had Spies genoteerd.

Na een half uur spelen nam Otterlo verdiend een 0-1 voorsprong. ,, Ik had DSV al een keer zien spelen en wist waar hun zwakte lag. Ballen net achter de verdediging waarop de ploeg niet zo goed anticipeert.”

Het was Martijn Meijer die de aanwijzigingen van zijn trainer had onthouden:0-1. ,,De assist was een geweldige bal van Dejan Hoop”, vulde Spies aan.

Een onnodige fout in de achterhoede gaf de thuisclub gelegenheid langszij te komen:1-1.

..In de tweede helft kon het alle kanten op. Otterlo kreeg ook kansen. Maar het pech duiveltje sloeg in de tweede helft toe. Er ging verdedigend van alles mis. De bal werd onderweg nog van richting veranderd, waardoor keeper Bas Pol kansloos was:2-1.”

Otterlo  heeft het nog wel geprobeerd maar het was allemaal ‘net  niet.

Bron: Ede Stad