Otterlo houdt zuur gevoel over aan nederlaag bij Valleivogels

,,Ik hou een zuur gevoel over aan de 2-1 nederlaag bij De Valleivogels’’, keek Ronald Lieftink terug.

De trainer van Otterlo refereerde aan de situatie zo’n tien minuten voor tijd. ,,Arnout Lagerweij, weer terug van een blessure, had ik het laatste half uur ingebracht. Hij liep alleen op de doelman af. Op dat moment werd hij ten onrechte afgevlagd voor buitenspel. En dan valt een minuut later aan de andere kant de 2-1.’’

Lieftink zag zijn ploeg al snel via Michiel Broekhuizen na een voorzet van Jelle van de Pol op 0-1 komen. ,,Valleivogels voetbalde wel makkelijker. Scoorden ook via een goede goal (Rik Vermeij) de gelijkmaker. Wij kwamen in die fase een paar keer goed weg. Aan de andere kant raakte Dennis van de Bunt de lat. Een voorsprong voor de thuisploeg was halverwege eerlijk gezegd wel terecht geweest.’’

,,In de tweede helft hebben wij het wat omgezet. Gingen 5-3-2 of als wij aanvielen, 3-5-2 spelen. Wij kwamen beter in ons spel. Dan denk je op 1-2 te komen, maar werd het een minuut later 2-1. (Jordy Liefting). Ik vind dat wij er alles aan hebben gedaan. Daar kan ik alleen maar tevreden zijn. Maar uiteindelijk hou ik er toch een zuur gevoel aan over’’, stelde Lieftink, die nog liet weten zich te hebben geërgerd aan de regelmatig rollende Valleivogels spelers. In extra tijd liep Robin Koning nog tegen een rode kaart op, na het vasthouden van een doorgebroken speler.

Otterlo staat inmiddels op een twaalfde positie. En krijgt komende zaterdag koploper Woudenberg op bezoek.

Bron: Ede Stad