Otterlo geeft zege uit handen

 ,,Ik ben teleurgesteld. Met een 2-0 voorsprong, moet je winnen. Zeker gezien de kansen, is dan een 2-2 eindstand heel zuur”, opende Ronald Lieftink over het resultaat tussen Otterlo en VVOP.

De trainer zag de ploeg uit Voorthuizen kort voor het einde via Bas Overeem op gelijke hoogte komen. ,,Daarvoor en daarna had Michiel Broekhuizen moeten scoren. Doodzonde dat dit niet gebeurde. Daar staat hij als spits wel voor.”

Nadat de eerste kans al voor Arnout Lagerweij was geweest, stelde de middenvelder halverwege de eerste helft Evan Theunissen (op archief foto)  in staat de 1-0 aan te tekenen. ,,Eigenlijk had de marge al minimaal twee moeten zijn. Hoewel wij zeker beter kunnen, speelden wij goed genoeg.”

,,De 2-0 kwam letterlijk uit de lucht vallen. Een verre ingooi van Marco van Rooijen werd twee keer door gekopt. Arnout Lagerweij scoorde. Dan moet je de wedstrijd uit spelen. Uit een scherpe voorzet kwam VVOP terug tot 2-1 (Mathijs van Dusschoten).”

,,Hoewel op basis van het spelbeeld de 2-2 terecht was, is het eeuwig zonde dat het toch nog gelijk wordt”, sluit de teleurgestelde Ronald Lieftink af.

Bron: Ede Stad