Otterlo wacht nog op eerste zege

,,Het wordt een beetje een eentonig verhaal. Tegen Zwart Wit waren er ook kansen op een winstpartij. Maar we staan opnieuw met lege handen”, constateerde Maarten Kerkhof na de 1-2 nederlaag van Otterlo.

,,Ik moet zeggen dat zeker de eerste helft van beide kanten niet echt hoogstaand was”, ging de trainer verder. ,,Het liep niet echt lekker bij ons. De tegenstander was feller. Zij kwamen halverwege op een 0-1 voorsprong. Een speler (Bert Mous) liep weg van drie jongens van onze kant. Wij hadden de pech dat Robin Koning de lat raakte. Ook viel zowel Nico Pluimers (op archief foto) als Dennis van de Bunt geblesseerd uit.”

,,Na de rust zaten wij beter in de wedstrijd. Opnieuw een kans voor Robin Koning. De goed ingevallen Sven Staal raakte de onderkant van de lat. Maar het was juist Zwart Wit dat wel vlak voor tijd scoorde via een frommelgoal: 0-2. (Fabian van Panhuis). Uit een voorzet van Sven Staal maakte Robin Koning nog wel de 1-2. Verder wisten wij niet meer te komen.”

,,Ja, voor de vierde keer zit het tegen. Het is een klasse waar de ploegen gewaagd aan elkaar zijn. Volgende week moeten we wel winnen tegen CJVV. Zorgen dat je in de middenmoot komt. Ik ben niet iemand die snel in paniek raakt. Maar ik hoop wel dat het dan wel een keer de goede kant opvalt”, besluit Maarten Kerkhof.

Bron: Ede Stad