NIEUWS VAN HET BESTUUR

Beste Otterloërs,

We trainen al weer een tijdje onder de Corona-regels, die steeds soepeler worden, maar tegelijkertijd niet weg zijn. Tot 1 september is het lastig te voorspellen wat er gaat gebeuren. Per 1 juli mogen de sportkantines weer open. Het bestuur heeft echter besloten om de kantine van SV Otterlo gesloten te houden. Wij hebben ook het besluit genomen om per 19 juli het sportpark te sluiten tot en met 7 augustus. Op 8 augustus starten we met het nieuwe seizoen.

Wij hopen dat jullie allemaal nog tot en met 18 juli volgens onze huidige richtlijnen kunnen genieten van het mooie voetbalspel. Onze huidige richtlijnen houden o.a. in dat je  maximaal 15 minuten voor de training aanwezig bent en na afloop van de training gelijk het sportpark verlaat, de kleedkamers blijven gesloten, je neemt je eigen bidon mee voor drinken en als je klachten hebt blijf je thuis. Vanaf 1 juli vervallen de regels van de anderhalve meter tijdens de training zodat er vanaf dan weer partijtjes mogelijk zijn. Buiten de training geldt de anderhalve meter wel gewoon.

Wij wensen iedereen, ondanks alles, een fijne zomervakantie en graag zien we jullie allemaal weer in goede gezondheid bij de start op 8 augustus.

Het bestuur.