Nieuwe Trainingspakken voor Vrouwen 1 uit Otterlo

OTTERLO – Vanaf dit seizoen voetballen de 27 dames van Vrouwen 1 (VR1) van SV Otterlo in nieuwe trainingspakken die de vereniging te danken heeft aan Eethuis Zuiderzand en Vakantieoord Het Lorkenbos uit het Veluwse Otterlo. Beide ondernemingen dragen het voetbal in het dorp een warm hart toe en hopen op deze manier ook een klein steentje bij te dragen aan het team. Ze zijn reeds sponsor van de Vereniging zelf.

Het logo van Eethuis Zuiderzand en Vakantieoord Het Lorkenbos zal vanaf nu meedoen op alle trainingen van deze 27 dames. Deze sponsoring is aangegaan voor een termijn van 3 jaar.

Op zaterdag 4 maart jongstleden werden tijdens een kort, maar officieel moment de sponsors van de trainingspakken bedankt. Dit werd gedaan op het nieuwe Sportpark Kastanjebos van SV Otterlo. De bloemen werden overhandigd door Monique de Rooij namens de sponsorcie van SVO. De sponsoren wensten het gehele team een sportief en succesvol seizoen toe.

Dit damesteam is overigens het 1e damesteam uit Otterlo ooit. Het damesteam bestaat deze week reeds 2 jaar. Komend seizoen willen ze proberen een tweede team te starten omdat er veel animo is voor vrouwenvoetbal in het Veluwse dorp. Dit tweede team zal dan bestaan uit dames die maximaal 17 jaar zijn. Wie zich hiervoor wilt melden kan contact opnemen met Celine Hazeleger van VR1 uit Otterlo via celinehazeleger@gmail.com