Gelijkspel maximale resultaat Otterlo

,,Ik denk dat het 1-1 gelijke spel het maximale resultaat was bij VIOS Vaassen. Na een paar nederlagen was het goed weer eens een punt te pakken”, merkte Maarten Kerkhof op.

,,Het was een wedstrijd waarin beide teams elkaar probeerden vast te zetten. Met als gevolg veel lange ballen. Ik vond ons onder ons normale niveau spelen. Zo waren we heel slordig met de bal aannames”, merkte de trainer op. Die zag wel de thuisploeg via Mucahid Kiliç halverwege de eerste helft op voorsprong komen.

,,De tweede helft was iets beter van onze kant. Halverwege was er een duel waarbij Evan Theunissen betrokken was. In de kluts kwam de bal bij Jop Stöfsel (zie archief foto) terecht, die de bal in het lege doel kon schuiven. Verder konden wij weinig creëren. Ik denk dan ook dat wij het puntje moeten koesteren.”

Otterlo blijft op de elfde positie staan. ,,Voor de winterstop moeten we nog thuis tegen Hoevelaken en uit naar Elspeet. Daaruit moeten we vier punten zien te halen. Dan gaan we op een goede manier de winterstop in”, kijkt Kerkhof alvast voor uit.

Bron: Ede Stad