Even voorstellen Corinne Lamers

Dag sportievelingen,

Jullie hebben vast vernomen dat Geert met het eind van het seizoen is gestopt met de verzorging van jullie fysiek? Ik ben benaderd zijn taak over te nemen.

Ik ben Corinne Lamers, fysiotherapeute bij FysioRenkum.

Sinds januari 2018 ben ik met mijn praktijk gevestigd op Landgoed Quadenoord. Dit ligt tussen Ede en Heelsum. Tot 2018 was de praktijk gevestigd op Papendal, waar we samen met LAGENDIJK Training 23 jaar een trainingscentrum hebben gehad. Onze ervaring ligt hierdoor ook veelal in de hoek van het behandelen en trainen van sporters en topsporters.  Wij specialiseren ons vooral in sportspecifieke behandeltrajecten, met als doel de sporter weer zo snel mogelijk op het oorspronkelijke niveau te krijgen, of zelfs sterker.

Nadat ik met Gerard de Rooij in contact kwam en uitgenodigd werd een kijkje te komen nemen binnen de club, kreeg ik er vanaf het eerste moment een goed gevoel bij. Ik werd hartelijk ontvangen door zowel bestuur, als jullie zelf. Daarnaast kwam ik binnen in een warm bad: een gezonde club met oog voor verdere ontwikkeling, een prachtige locatie waarvan ook de behandelkamer goed voor elkaar is. Zo merk je maar weer dat een eerste indruk veel doet met de keuzes die we maken. Daarnaast biedt de structuur die jullie hanteren mogelijkheden voor verdere ontwikkeling wat mij bijzonder aanspreekt.

Ik ben nieuwsgierig, benieuwd, enthousiast en verheug me op een mooi seizoen samen met Coby en samen met jullie waarin we er alles aan doen jullie zo fit mogelijk te houden.

Tot in augustus!

Sportieve groet,

Corinne Lamers