Derde overwinning op een rij voor Otterlo

Otterlo heeft de smaak te pakken. De 0-1 zege bij Hulshorst betekende de derde driepunter op een rij.

,,De punten zijn welkom. Verder was het een draak van een wedstrijd”, stelde Maarten Kerkhof. ,,Zij vormden een muur van elf man. Gelukkig kwamen wij na een kwartier op 0-1. Na een pass van Robin Koning (op archief foto), werd Daan de Rooij onreglementair gestuit. Alvin Broekhuizen benutte de strafschop. Maar ook daarna kwamen ze niet. Ik geloof dat wij wel negentig procent balbezit hadden.”

,,Na de rust kwamen wij minder aan voetballen toe. Hulshorst was met een aantal schoten wel gevaarlijk. Wij hadden ook de kansen op 0-2. Maar de 0-1 bleek achteraf voldoende.” Bij Otterlo maakte Dennis van de Bunt nog zijn debuut.

Otterlo is inmiddels Teuge en SDS’55 op de ranglijst voorbij. ,,Omdat de onderste ploegen ook punten beginnen te pakken, was deze serie wel nodig. We gaan nu de laatste periode in. Als we dit nog even kunnen volhouden, kunnen we misschien wel lang bijblijven in de periode. Zaterdag komt Rood Wit op bezoek. Die hebben van Unicum gewonnen. Dat wordt een zware dobber”, besluit Maarten Kerkhof.

Bron: Ede Stad