Bruisende activiteiten in 2016!

2016 een jaar vol met bruisende activiteiten bij de SVO.

Noteer de data vast in je agenda !!

2016 wordt een jaar vol met activiteiten bij de SVO. In dit jaar vieren we namelijk niet alleen ons 75-jarig bestaan maar verhuizen we ook nog eens van onze huidige sportparken aan de Onderlangs en de Weversteeg naar ons nieuwe sportpark “Het Kastanjebos”.

We beginnen het jaar direct al goed met in de nacht van oud en nieuw een “Laatste Weversteeg Nieuwjaarsparty” in onze kantine op de Weversteeg. De volgende dag op 2 januari volgt dan al weer het traditionele hutspot toernooi en de Nieuwjaarsreceptie.

De activiteiten rond het 75-jarig bestaan zijn van donderdag 26 mei t/m zaterdag 28 mei. Met onderstaand al vast het globale programma.

* Donderdagavond 26 mei : “Afscheid van Onderlangs”

* Vrijdagavond 27 mei : Sponsorloop en reünie

* Zaterdag 28 mei : Familiedag, afscheid Weversteeg met o.a. veiling en een spetterende feestavond.

De activiteiten rond de opening van ons nieuwe sportpark “Het Kastanjebos” zijn gepland van zaterdag 13 augustus 2016 tot en met zaterdag 20 augustus 2016. Het precieze programma van deze week is nog niet helemaal rond maar het wordt een week met iedere dag activiteiten waarbij al onze leden, sponsors, supporters en andere belangstellenden aan bod komen.

Noteer bovenstaande data alvast met dikke letters in uw agenda zodat u deze activiteiten niet hoeft te missen. Wij zullen U de komende tijd via verschillende uitingen op de hoogte houden van de verdere invulling van deze en andere activiteiten.

Laten we met zijn allen van 2016 een topjaar voor de SV Otterlo maken !!!

De SVO activiteiten commissie