28 december 2018 SDS’55, Otterlo en Harskamp organiseren driedorpen toernooi

Ook dit jaar organiseert de Wekeromse voetbalvereniging SDS’55, samen met de voetbalverenigingen Otterlo en Harskamp, weer een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd in Barneveld.

Het drie dorpen toernooi wordt door de jeugdbesturen van de drie verenigingen dit jaar voor de 32e keer georganiseerd en wel op vrijdag 28 december 2018.

In Sporthal de Meerwaarde te Barneveld kunnen twee zaalvoetbalvelden worden gecreëerd. Dit toernooi is bestemd voor alle jeugdleden vanaf de JO9-pupillen t/m de JO17-junioren. Er doen dit jaar 32 zaalvoetbalteams mee aan dit evenement.

‘s Morgens om 8.00 uur beginnen de JO11 en MO12 pupillen aan hun wedstrijden. Om 10.10 uur starten de JO9-pupillen en om 11.30 uur zijn de JO13 en MO15 pupillen aan de beurt. Telkens worden er twee wedstrijden tegelijk gespeeld. ’s Middags om 14.05 uur starten de JO15 en MO17 junioren met hun wedstrijden. Als laatste zijn de JO17-junioren aan de beurt. Zij zullen om 15.40 uur starten. Na 89 wedstrijden vindt om ongeveer om 17.30 uur de prijsuitreiking plaats.
Klik hier voor het programma  en klik hier voor de spelregels

Daar de drie deelnemende verenigingen een verschillend aantal jeugdteams op de been kunnen brengen, wordt via een rekenkundige formule bekeken welke vereniging de fel begeerde wisseltrofee krijgt uitgereikt. Bovendien ontvangen de spelers een leuke attentie.

De jeugdbesturen van Harskamp, Otterlo en SDS’55 willen met de organisatie van dit toernooi hun jeugdspelers een zeer plezierige en sportieve dag geven tijdens de Kerstvakantie.