Otterlo weet weer wat verliezen is

De laatste nederlaag van Otterlo dateerde van 16 oktober vorig jaar. Bij AGOVV, de nummer drie op de ranglijst, werd dinsdagavond een 1-0 nederlaag geleden. En weet Otterlo weer wat verliezen is.

,,AGOVV speelde de eerste helft wat makkelijker. Dat kwam ook omdat wij slordig waren. Na twee, drie keer waren wij de bal kwijt’’, keek Ronald Lieftink terug. Die zag ook na dik een kwartier de 1-0 vallen. ,,Net daarvoor had Alvin Broekhuizen de lat geraakt. En meteen daarna viel het doelpunt aan de andere kant. Bij een corner bleef de bal onder Daan de Rooij hangen. Uit de scrimmage scoorde Steven van Es van anderhalve meter afstand.’’

,,In de laatste tien minuten van de eerste helft werd het beter van onze kant. Dat zette zich ook door naar de rust. Wij waren heel veel in balbezit. Hebben er alles aan gedaan de gelijkmaker te produceren. Maar kregen geen super grote kansen. Kwamen een paar keer bij een rebound een teen te kort. En een vrije trap van Alvin Broekhuizen kwam op de buitenkant van de paal. Je moet dan net een beetje geluk hebben.’’

,,ik denk dat we hebben laten zien net voor niets bovenaan te staan. Waren denk ik overall de betere ploeg, maar verliezen wel’’, meende Lieftink. ,,Jammer. Maar er is geen man overboord. We staan nog steeds bovenaan. Alleen is het verschil met AGOVV, overigens een gewoon goede ploeg, nog drie punten.’’

Zaterdag wacht de uitwedstrijd bij SKV, wat bezig is met een goede reeks.

Bron: Ede Stad