Otterlo slappe hap

Nog maar een paar weken geleden was de ambitie van Otterlo zo lang mogelijk met de derde periode mee te doen. Na de derde nederlaag op rij, nu 3-0 bij Teuge, moet toch weer naar beneden gekeken worden.

,,Een vrije val”, reageerde Maarten Kerkhof (op archief foto) . ,,Het is duidelijk dat we na die mooie serie, weer met beide voeten op de grond staan. Er in blijven is nu weer de doelstelling.”

,,Het was slappe hap in Teuge”, baalde de trainer. ,,We straalden geen moment uit te willen winnen. Hoewel Dennis van de Bunt nog een keer op de kruising mikte, mochten we blij zijn dat het halverwege maar 1-0 was.” Oudgediende Jasper van Oorspronk had de thuisploeg op voorsprong gezet.

,,De instelling na de rust was beter. Via Alvin Broekhuizen waren wij dicht bij de 1-1. Die viel helaas niet. En dan valt vanaf zestien meter de 2-0. (Frank Boers). Dat was een mentale tik. Uiteindelijk verlies je dan nog met 3-0 (Ruben Wientjes). ”

,,Ja, de wedstrijd tegen SDS wordt nu nog belangrijker. Een echte clash. Het verschil is vijf punten. Als we winnen, dan ben je er zo goed als zeker. Ik neem aan dat het dan geen slappe hap zal zijn, wat het vandaag was”, besluit Maarten Kerkhof.

Bron: Ede Stad