Otterlo 3 seizoen 2017/2018

De doelstelling afgelopen seizoen: eindigen in de top 6 !
Toch een beetje te hoog gegrepen bleek al gauw, maar redenen hiervoor zijn er genoeg: indeling in een hogere klasse met zwaardere tegenstanders, veel jonge jongens welke vanuit de jeugd het eerste seizoen in de senioren voetballen, veel blessureleed bij hogere teams waardoor we niet altijd met de sterkst mogelijke opstelling konden spelen, enz., enz., enz.

Desondanks is er een mooi jaar gedraaid met zowel ups als downs, maar altijd is de sfeer goed gebleven en kon er achteraf altijd gerelativeerd worden tijdens de 3e helft onder genot van een drankje. Zo hebben we een prachtig teamuitje naar Groningen gehad wat niemand meer vergeet, zelfs Ferry niet! Dit moet er natuurlijk in blijven…

Een speciaal woord van dank aan onze teamsponsor Schildersbedrijf van Lagen waarvoor wij naamsbekendheid maken op onze shirts en de mannen van Otterlo 2, zowel spelers als leiders, waardoor Otterlo 3 in overleg altijd een representatief team het veld in kon sturen.

Door de uitgebreide selectie van Otterlo 3 en het vele werk dat daardoor op het teammanagement af komt, is besloten dit uit te breiden.
Robin Lagerweij is bereid gevonden ons te komen versterken aankomend seizoen.

Rest ons nog jullie allemaal te bedanken voor de sportieve gezelligheid (1e, 2e + 3e helft) dit seizoen en tot augustus aanstaande, wanneer we na de vakantieperiode weer fris aan het nieuwe seizoen beginnen om met zijn allen ervoor te zorgen dat we in de top 4 eindigen!

Teammanagement Otterlo 3
Bram Frijlink Hubrien Jansen

Nog enkele wetenswaardigheden over afgelopen seizoen:

Topscorers: Robin Lagerweij (7) Erik Vonk (6) Bouke vd Zaag (6) JP Verspuij (6) Totaal aantal gescoorde doelpunten door Otterlo 3: 60
Assistkoning: JP Verspuij (5) Bram Frijlink (5) Roël Hazeleger (4)
Totaal waargenomen assists: 38.