Otterlo 1 begint in 3e klasse met 0-0 bij Stroe

Otterlo is bij haar terugkeer in de derde klasse begonnen met gelijkspel. Bij Stroe werd het 0-0.

,,Ik denk een terecht resultaat”, oordeelde Maarten Kerkhof. ,,Stroe hield elf man achter de bal en hoopte op een counter. Wij waren vandaag voetballend niet goed genoeg daar  door heen te komen.”
,,Na een minuut of tien kwam Jop Stöfsel voor hun doelman. Die was net iets eerder. Bovendien raakte Jop geblesseerd aan zijn enkel. Dat was een aderlating, omdat wij goed zijn snelheid hadden kunnen gebruiken.”
,,In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Wij hebben geen uitgespeelde kansen gehad. We wisten weinig te creëren. Het bleef bij schoten en mogelijkheden. Aan de  andere kant moest doelman Bas Pol (op archief foto) nog een keer goed optreden bij een één tegen één situatie.”
,,Als wat 20% beter hadden gevoetbald, was er meer mogelijk geweest. Nu moet je tevreden zijn met een gelijkspel”, sloot Kerkhof af.

Bron: Ede Stad