Nieuws vanuit de Technische Commissie

Nadat we eind vorig jaar al mee konden delen dat Ronald Lieftink ook volgend seizoen trainer blijft van onze hoofdmacht kunnen we ook melden dat Frank Pluimers aanblijft als trainer van ons talentvolle 2e elftal.

Namens de TC en bestuur van SV Otterlo wensen we Frank heel veel succes. Zijn staf blijft, zoals het er nu uitziet, ook ongewijzigd.

Bij Otterlo 1 zijn we, naast Ronald en Frank,  blij dat ook Sven Taberima volgend jaar de keeperstrainer blijft en Niels Blotenburg de assistent trainer rol op zich blijft nemen. We gaan nog met Niels in gesprek om te kijken of we zijn rol als trainer ook uit kunnen breiden naar een rol op de bank naast Ronald op de zaterdag. Hier valt nl. een gat omdat Nico Pluimers volgend jaar niet verder gaat als assistent trainer-coach. Hij gaat op zoek naar een rol als hoofdtrainer of genieten van de vrije tijd. Jammer voor ons maar begrijpelijk. We zullen aan het einde van het seizoen op gepaste wijze afscheid van Nico nemen.

Onze trouwe teammanagers Jan Borgers en Henk Harskamp zijn ook volgend seizoen weer van de partij net als Wessel Derks in zijn rol als assistent-scheidsrechter. Flemming Remkes beslist in een later stadium. Van onze verzorgers kunnen we melden dat Cobie Schut ook volgend seizoen verzorger blijft en dat Marinus Kronenburg eenzelfde intentie heeft.

Nu naar de spelers. Zoals we bij het verlengen van Ronald al aan de groep hadden aangegeven, willen we graag deze groep bij elkaar houden. Door de huidige situatie spelen we al 2 seizoenen een onvolledige competitie en snakken we, net als iedereen, naar een volledig seizoen.

De volgende spelers hebben inmiddels aangegeven ook volgend seizoen bij Otterlo 1 actief te zijn: Robin Koning, Jop Hazeleger, Bas Pol, Daan de Rooij, Alvin Broekhuizen, Dennis van de Bunt, Paul Speldenbrink, Arnout Lagerweij, Aziz Ballouk, Wesley vd Brink, William Borgers, Marco van Rooijen, Wim van Dam, Anton Bruil, Ruben Hazeleger en Bram van Lambalgen. Laurens Foekens, Evert Bouw en Kaj Schuppers beslissen door diverse omstandigheden (fysiek/werk) in een later stadium. Met de 5 stagespelers van Otterlo 2 die meetrainen met Otterlo 1 gaan we in een later stadium in overleg. Daarnaast levert onze JO19 trainer Martin van Baalen weer een aantal talenten af waar we in samenspraak met Ronald en Frank gaan kijken in welke hoedanigheid zij aansluiten bij selectie 1 of 2.

Afsluitend kunnen we dus melden dat we eigenlijk al zo goed als klaar zijn voor het nieuwe seizoen. De KNVB heeft aangegeven dat de competitie een vervolg krijgt als er uiterlijk gestart kan worden in het weekend van 10 april. Hopelijk eerder maar dat is de deadline van een officiële competitie. Mocht 10 april niet gehaald worden, is het plan van de KNVB om vriendschappelijke competities te organiseren in de maanden Mei/Juni. Ook in de gemeente Ede zijn er wat initiatieven gestart. Maar goed! We hebben nog 11 weken voor het 10 april is. Ik blijf er in geloven!!

Onze staf heeft samen met een deel van de spelersgroep een leuk programma klaar staan voor een mooie Clinic voor de jeugd. Zodra onze kinderen weer veilig naar school kunnen gaan, zullen we in samenspraak met het jeugdbestuur kijken naar een datum waar we onze talenten van de toekomst mogen verwelkomen voor een leuke ochtend op ons mooie complex!

Een sportieve groet!!

Gerard de Rooij

TC Senioren Heren