Een ‘net niet’ middag voor Otterlo

,,Wij speelden tegen Dieren zeker niet onze allerbeste wedstrijd. Een echte 0-0 ontmoeting. Maar door twee weggegeven doelpunten verlies je uiteindelijk terecht met 0-2’’, keek Ronald Lieftink terug.

,,De eerste helft was het redelijk in evenwicht’’, ging de Otterlo trainer verder. ,,Het eerste halve uur was voor ons met een kopbal net over van Marco van Rooijen. Het laatste kwartier voor Dieren. Bas Pol voorkwam met een prima redding een doelpunt.’’

Dezelfde doelman ging na de rust in de fout, wat resulteerde in de 0-1 van Job de Lijster. ,,Dat gebeurt hem nooit’’, meende Lieftink. De 0-2 kwam op naam van Jelmer Verschuur, die de bal in eigen doel schoot. Na een rode kaart van Wouter de Wit van Dieren, probeerde Otterlo de aansluiting te krijgen. ,,Er waren wat halve kansen, maar het gewenste doelpunt bleef uit.’’

,,Al met al kan ik vrede hebben met het verlies. Het was het vandaag allemaal ‘net niet’. Ook ons middenveld wat vaak heerst, was minder dan normaal.’’

Komend weekeinde is de derby bij Lunteren. ,,Ik denk dat wij aan elkaar gewaagd zijn. Daar moeten wij het weer laten zien’’, besluit Ronald Lieftink.

Bron: Ede Stad