Dennis van de Bunt op schot voor Otterlo

De Lunteranen Martijn Goor en Patrick van Norden ontbraken zaterdag bij Otterlo vanwege Oud Lunterse Dag. Een andere Lunteraan, Dennis van de Bunt, was er wel. Dat was maar goed ook. Met drie doelpunten had de spits een leeuwenaandeel in de 4-2 zege op Wapenveld.

De ploeg die SDS de beslissende duw gaf richting de vierde klasse, maar het zelf ook niet redde tegen Elspeet, maakte het Otterlo de eerste helft lastig. Na de 1-0 van Van de Bunt, verraste de sterke spits Emir Balavac doelman Bas Pol van afstand.

Paul Speldenbrink zorgde uit een corner opnieuw voor een Otterlose voorsprong. Marco van Rooijen verzuimde vervolgende de marge te verhogen. Aan de andere kant stopte Pol een strafschop, maar moest even later toch de 2-2 toestaan.

In het tweede bedrijf speelde Otterlo net wat alerter. Daardoor was het niveauverschil duidelijk. Met twee doelpunten bepaalde Dennis van de Bunt (op archief foto) de eindstand op 4-2 voor Otterlo.

Een voorzetting van de tot dusverre sterke oefencampagne. Blauw Geel werd op 3-3 gehouden, waar met 1-4 bij VRC werd gewonnen.

Bron: Ede Stad