17-09-2016 DVOV VE1 – Otterlo VE1 2 – 1

17 september 2016       DVOV VE1 – Otterlo VE1                                 2  –  1

Helaas zijn wij het nieuwe seizoen met een nederlaag begonnen. De personele bezetting was dan ook niet optimaal want wij misten een ruim elftal aan mensen door blessures, werk en vakanties. Van de totale selectie bleven er maar 11 over maar gelukkig konden wij een beroep doen op Arno Mulder (na jaren niet gevoetbald te hebben is hij weer begonnen) en Hubrien Jansen die zojuist nog bij het 3e had gespeeld. Arno begon in de basis en Hubrien moest al snel invallen voor Willem die zijn hamstring overstrekte en niet meer verder kon. Toch kwamen wij op voorsprong door een knap doelpunt van Arno. Jan Pol trok de bal prima voor de goal waar Arno hem kon inkoppen. Nog voor de thee kwam DVOV op gelijke hoogte door een “lullig” eigen doelpunt. Het schot belande op de lat en trof via het hoofd van de terugsprintende Edwin alsnog doel. De ruststand gaf de verhouding overigens helemaal weer want wij waren aan elkaar gewaagd. Na 10 minuten in de 2e helft kreeg DVOV echter de overhand en een penalty zorgde voor de 2-1 winst hetgeen wij niet meer goed wisten te maken. Jammer maar het seizoen is nog lang.

1 wedstrijd gespeeld   0   0   1; 0 pnt.                         Doelsaldo:  1 – 2

Arno Mulder                                                                            1