Vrijwilligers kantine gezocht

Een voetbalvereniging draaiende houden zonder vrijwilligers is onmogelijk en dat geldt ook voor SV Otterlo. Gelukkig hebben we een brede groep aan vrijwilligers die zich op tal van gebieden inzetten. De één is meerdere keren per week langs of op onze velden te vinden en een ander zet zich incidenteel in. Voor allen geldt dat ze het werk met plezier doen, maar ook beseffen dat het nodig is.

Natuurlijk is er altijd een zeker verloop onder vrijwilligers, maar gelukkig slagen we er meestal in om vervangers te vinden. We zien nu echter dat we bij onze vrijwilligers die actief zijn achter de bar en in de keuken door de ondergrens heen dreigen te zakken. Met het nieuwe seizoen dat binnenkort van  start gaat, zijn we dus dringend op zoek naar vrijwilligers die zich daar voor willen inzetten. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.

En denk nu niet, dat doet een ander wel, want dan komen we niet verder. En laten we eerlijk zijn,  we hebben niet alleen de inkomsten nodig van de bar, maar zonder bar is er ook geen gezelligheid tijdens en na de trainingen en wedstrijden.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie neem dan contact op met Sjaak (06-53304662) of Hedy (06-27043827)