Update Corona 14 oktober 2020

Update 14 oktober 2020:

Dinsdagavond 13 oktober zijn er weer vernieuwde maatregelen bekend gemaakt door het kabinet. Deze maatregelen treffen het amateurvoetbal hard. Voor alle teams van SV Otterlo geldt dat:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams (18 jaar en ouder) mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams (tot en met 17 jaar) geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kleedkamers en douches worden per direct gesloten (de kantine was al dicht).
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  • Het complex is alleen toegankelijk voor trainers, spelers en functionarissen van de vereniging. Ouders/toeschouwers mogen het complex niet betreden!

Bovenstaande maatregelen zijn in ieder geval geldig voor de komende vier weken, dus tot en met 11 november 2020. Voor de korte termijn is dit de informatie die we hebben. Mocht er aanvullende informatie komen vanuit de Rijksoverheid of de KNVB, dan houden we jullie op de hoogte. Wij wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid toe en hopen jullie allemaal snel weer te zien

Update 29 september:

Op maandagavond 28 september 2020 heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Deze maatregelen volgen dus op de maatregelen die al gelden vanaf 1 juli 2020. Hieronder de extra maatregelen die betrekking hebben op sport en ingaan vanaf dinsdag 29 september 2020 18.00 uur.

Geen publiek bij amateur- en profwedstrijden
Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur is het betreden van sportaccommodaties alleen toegestaan voor sporters en begeleiders. Publiek is bij zowel trainingen als wedstrijden niet toegestaan. Sporters en begeleiders die klaar zijn met de activiteit worden als publiek gezien en moeten de sportaccommodatie zo snel mogelijk na de activiteit verlaten.

• Ouders die kinderen begeleiden naar de eigen accommodatie worden als publiek gezien en mogen de sportaccommodatie niet betreden.

• Ouders die kinderen begeleiden bij uitwedstrijden worden als begeleider gezien en mogen de sportvoorziening wel betreden.

Sportkantines sluiten
Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur zijn alle sportkantines die op of in een sportgelegenheid liggen gesloten. Dit geldt ook voor de horeca bij commerciële aanbieders. Er is geen uitzondering voor uitgiftepunten gemaakt en die zijn daarmee niet toegestaan.