Gezocht: trainer/coach SV Otterlo 2

SV Otterlo is op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal, reserve tweede klasse zaterdag.

SV Otterlo is een gezellige dorpsclub met een prachtige, moderne accommodatie. Onze selectie bestaat uit een goede mix tussen jonge talenten en ervaren spelers. Ons eerste elftal staat momenteel bovenaan in de derde klasse en ons tweede elftal is bezig aan een opmars richting de top van de tweede klasse. De afgelopen, door corona afgebroken, seizoenen is het tweede elftal bovenaan geëindigd.

Voor het seizoen 2022/2023 zoeken wij een enthousiaste trainer/coach voor ons tweede elftal die in nauwe samenwerking met de trainer van ons eerste elftal het tweede elftal gaat trainen en begeleiden.

Ben je in het bezit van een UEFA C diploma en heb je interesse om bij een gezellige vereniging prestaties te leveren kun je solliciteren door een mail te sturen naar voorzitter@svotterlo.nl. Wil je meer informatie of heb je vragen dan kun je contact opnemen met Laurens Foekens (06-40896538)