Otterlo – DVOV *FOTOS*

Het was echt een beschamende wedstrijd van onze kant. De gretigheid om doelpunten te maken tegen DVOV was niet te zien. Typerend is dat je geluk nodig hebt, om uiteindelijk toch met 2 – 1 te winnen”, vatte Jeroen Spies samen.

De trainer doelde op de situatie vijf minuten voor tijd. ,,Na een counter trok Glenn Hummelen aan de noodrem. De terechte strafschop werd benut (Mark Otten).

Pas na die 1 – 1 zag je de wil te winnen. Dan komt er een verre uittrap van Bas Pol, die totaal verkeerd beoordeeld werd door de overigens verder goed keepende DVOV doelman. Voor Laurens Foekens een koud kunstje de winnende 2 – 1 te maken.”

Het liep dus goed af voor de slecht spelende thuisploeg. Die tegen de hekkensluiter, slechts in het bezit van twee winstpunten , pas vijf minuten voor rust haar eerste kans kreeg. Ook nu was er de hulp van een slecht wegwerkende DVOV verdediger nodig, om Laurens Foekens de 1-0 te laten aantekenen.

In de tweede drie kwartier bleef het voorin statisch bij Otterlo. De noodzakelijke beweging ontbrak. Harold Niemeijer was nog wel dicht bij de 2-0. Zijn poging ging via,de doelman en de lat over. Ook een scrimmage leverde geen tweede treffer op. Uiteindelijk toch drie punten voor Otterlo.

,,Ik kan zeker niet tevreden zijn over het optreden van vandaag. Ik verwacht dan ook een reactie van de groep komende week bij Zelos”, kijkt Jeroen Spies al weer voor uit.